Wie zijn wij

Bemiddeling in de zorg wordt geleid door twee professionals uit de zorg en het bedrijfsleven in samenwerking met senior en junior consultants. Vivi-Anne Mijnen richtte zich op het maken van de verbinding tussen het proces van bedrijfsvoering en zorg. Michiel Bodt ontwikkelde zich in het bedrijfsleven als manager en heeft leiding gegeven aan verschillende bedrijven. Beiden, onafhankelijk van elkaar, vervulden zij op interim-basis opdrachten binnen de verschillende niveaus van een organisatie. Kortom, Bemiddeling in de zorg is een samensmelting van twee professionals met hart voor de zorg in combinatie met een nuchtere en strategische blik.

Bemiddeling in de Zorg

Bemiddeling in de zorg

Bemiddeling in de zorg heeft de mogelijkheid om de organisatie op kwaliteitsvraagstukken te ondersteunen door middel van een team bestaande uit diverse zorgprofessionals, van VIG’ers en verpleegkundingen tot kwaliteitsverpleegkundigen en interim-managers. Samen weten zij zo de brug te slaan tussen het vraagstuk en de uitvoering ervan. Dit kan betekenen een interim-manager ter ondersteuning op een praktisch strategisch vraagstuk of wanneer er krapte zit in de formatie van het zorgteam en er stevigheid nodig is om goede zorg te kunnen verlenen.

Samenwerking Zorgconsultancy

Zorgconsultancy biedt u het volgende:

– Interim management;
– Strategisch en tactisch advies binnen de drie niveaus van de organisatie;
– Analyse en advies dat in verbinding staat met het operationele t.a.v. kwaliteit;
– Werkt veelal nauw samen met de inspectie en maakt de vertaling binnen de norm van het kwaliteitskader en uitvoering op de vloer;
– Kennis omtrent het kwaliteitskader en de vertaling ervan richting het operationele stuk;
– Ondersteuning op het proces maar binnen de verschillende niveaus van een organisatie.